
| 
 | |
| Beneficjent | Gmina Oświęcim | 
| Realizator 
 | Gimnazjum Gminne nr 1 im. mjr. P. Szewczyka w Rajsku | 
| Nazwa projektu 
 | „Food and Health in Europe...” “ Jedzenie i zdrowie w Europie…”. | 
| Czas realizacji 
 | 01.09.2016 – 31.08.2019 | 
| Otrzymane środki 
 | 26.075,00 EUR (+ 375 EUR tj. 25% z kwoty 1500,00) | 
| Źródło finansowania 
 
 | środki unijne, program ERASMUS+ Akcja 2. Partnerstwa strategiczne”. 
 | 
| Koszt dofinansowania 
 | 375 EUR tj. 25% z kwoty 1.500,00, czyli tzw. kosztów nadzwyczajnych | 
| Kwota dofinansowania 
 | 26.075,00 EUR | 
| Opis projektu 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | Celem projektu jest rozwój kompetencji językowych, rozpropagowanie i zaszczepienie nawyków zdrowego żywienia i stylu życia oraz zwrócenie uwagi i uwrażliwienie na różnorodność kulturową także wśród Europejczyków. Przez okres 3 lat we współpracy ze szkołami z Portugalii i Szwecji szkoła będzie pracować nad wyznaczonymi zadaniami w tym : 
 
 |